У Новій Каховці стартує акція "Іграшка – кожній дитині"

У Новій Каховці з нагоди Дня захисту дітей відсьогодні стартує акція "Іграшка – кожній дитині".

У Новокаховському протитуберкульозному санаторії "Джерельце" навчаються та оздоровлюються дітки-сироти та з малозабезпечених сімей віком від 2 до 10 років, які на сьогодні, за відсутності фінансування санаторію за деякими статтями, позбавленні можливості грати та розвиватися за допомогою належного канцелярського приладдя та відповідних іграшок.

Кожен з батьків знає, яку важливу роль у розвитку дитини мають саме іграшки, бо за їх допомогою діти пізнають світ, відпрацьовують моторику та оволодівають іншими навиками та вміннями.

Закликаємо всіх не байдужих долучитися до АКЦІЇ та завдяки загальній суспільній благочинності новокаховчан порадувати маленьких мешканців дитячого санаторію "Джерельце". Зробимо суспільний крок до розвитку дітей та їх щасливого дитинства!

Приймаються будь-які іграшки для діток від 2-10 років, які вироблені з матеріалів, що піддаються санітарній обробці (дерево, пластик та ін.), спортивний інвентар, а також канцелярське приладдя (фарби, олівці, фломастери, альбоми та ін.).

Акція триває до 31 травня 2016 року. За додатковою інформацією кожен може звернутися до координаторів проекту за телефонами: 095-305-38-38 (Кубатко Віталій) та 050-517-57-98 (Марченко Наталя). Про результати акції буде повідомлено додатково.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон