Херсонські депутати опікуються не стільки питаннями дітей…скільки їх «виробництва»

Депутати Херсонської міської ради люблять не тільки процес зачаття дітей, як про це під час останньої сесії заявив один із одіозних місцевих депутатів, але й переймаються тим, аби діти виховувалися у дитячих садочках у теплі.

У рамках Програми, яка має дуже «розумну» назву: «Термомодернізація будівель дошкільних начальних закладів», міський бюджет стане її співдонором на 10%. Звідки візьмуться ще 90% (може батьків «напружать»), офіційних повідомлень не надходило.

Прес-служба виконкому поспішила повідомити, що «дофінансують» одразу шість закладів:

- Антонівські ясла-садок № 4, по Кіндійському шосе, 32-а, на суму – 543 тис. грн;

- дитячий садок № 8, по вул. Айвазовського, 3-а, на суму – 476 тис. грн;

- ясла-садок № 33, по вул. Ладичука, 123, на суму – 604 тис. грн;

- ясла-садок № 57, по вул. Рабочій, 107, на суму – 334 тис. грн;

- ясла-садок № 75, по вул. Перекопській, 179, на суму – 592 тис. грн;

- ясла-садок № 77, по вул. Садовій, 5, на суму – 582 тис. грн.

Які саме роботи будуть виконуватися у рамках Програми, якими силами не повідомляється. Так само за сімома замками залишається таємниця за якими критеріями було відібрано саме ці дитячі навчальні заклади?

Втім, відомо, що представники окремих «патріотичних» політичних сил у ХМР виступили із заявою, у якій стверджують що у підготовці «Титулярних списків на ремонт будівель», які цього тижня затверджував Виконком ХМР, є ознаки корупції.

У ЗМІ з'явилися звинувачення діючого мера у змові з депутатами з «недемократичних» партій у тому, що вони отримують фінансування на свої округи в обмін на «підтримку» мера. З цього «витікає», що мер перестав бути у нас «демократом», яким був ще півроку тому (нагадаю, що у другому турі його підтримував провладний БПП)...

Мабуть політики забули, що в місті живуть не просто ті, хто голосує, а люди, які хочуть аби у їх оселях було тепло й затишно. І що в одному під'їзді, навіть на одному поверсі, у сусідніх квартирах, проживають як прихильники так і супротивники відповідної політичної сили. То, як тут бути?

Може запатентувати нову ідею: переселяти людей за партійними уподобаннями: «Під'їзд «укропівців», «поверх «БППешників», будинок «лівих сил»...

Цікаво кого виявиться більше? Оце б була б виборча система. Чому б владі не піти на таке: «А хто не буде голосувати «за» – тому відключимо газ!»?

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон