Олена Урсуленко про яскравий приклад незламності духу

За підтримки управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Херсонській області відбулася IV регіональна спартакіада інвалідів праці.

Даний захід є регіональним відбірковим етапом Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці.

Усі учасники змагань з проблемами здоров'я, які отримали на виробництві. І не зважаючи на складнощі життя, 107 підопічних Херсонської Дирекції Фонду нещасних випадків на виробництві прийняли участь у змаганнях.

Слова настанови командам з 9 районів області сказала голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

«Ви яскравий приклад незламності духу. Найголовнішу перемогу у своєму житті ви уже зробили. Дякую вам, що незважаючи на усі складнощі життя, продовжуєте вести активне громадське життя і підтримуєте себе у хорошій спортивній формі. За вас вболіває увесь депутатський корпус і міський голова та бажають вам успіхів і перемоги».

За словами начальника Херсонського відділення фонду соціального страхування Світлани Василівни:

«Це унікальні люди. Кількість учасників з кожним роком збільшується і рівень конкуренції теж росте. Боротьба цього року була досить серйозною і нам довелося гарно попрацювати. У наступному році спартакіада стане міжнародною. Також хочу висловити слова подяки міській раді за їх підтримку».

БПП «Солідарність»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон