Херсонські рятувальники організували розвантаження та місце зберігання гуманітарного вантажу

До керівника Регіонального штабу у Херсонській області з вирішення соціальних проблем внутрішньо переміщених осіб заступника начальника обласної служби ДСНС Катерини Гаврилової звернулась представник Угорської Екуменічної Служби Допомоги з пропозицією вирішити одну проблему.

Суть питання полягала в тому, що їх організація надала гуманітарний вантаж – 70 тон вугілля для переселенців з розрахунку по 700 кг на одну родину. Проте необхідно визначити місця для його зберігання та допомогти у розвантажуванні.

Це питання було оперативно вирішене. За сприяння Регіонального штабу вантаж, що фурою прийшов із Дніпропетровська, відповідно до визначених маршрутів був доставлений у районні пожежно-рятувальні підрозділи. Після цього рятувальники його розвантажили і розмістили для тимчасового зберігання.

Тепер родини внутрішньо переміщених осіб, які проживають у приватних будинках на території області та мають пічне опалення, отримали гуманітарну допомогу, що особливо стане в нагоді їм у холодну пору.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон