У Новій Каховці стартував фестиваль народної музики «Чумацький шлях»

Вчора, 15 травня, в Новій Каховці розпочався регіональний фестиваль-конкурс народної музики «Чумацький шлях».

Він проводиться за сприяння Управління культури Херсонської ОДА, обласного центру народної творчості та відділу культури і туризму виконкому Новокаховської міської ради та міського Палацу культури.

Конкурс – одна з з найяскравіших подій у мистецькому житті Херсонщини. Фестиваль проводиться один раз на два роки у Новій Каховці і за багато років вже об'єднав митців народної музики з Харківської, Миколаївської, Полтавської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької та Херсонської областей.

Журі фестивалю-конкурсу очолює заслужений працівник культури України, викладач Херсонського музичного училища Віктор Кисіль.

Гостей та учасників на урочистому відкритті привітали заступник міського голови Володимир Сироватка та начальник міського відділу культури і туризму Віра Іванова.

Високий тон заходу задав перший яскравий виступ – народного оркестру народних інструментів Новокаховського Палацу культури під керівництвом заслуженого працівника культури України Василя Яротника.

Деталі про підсумки конкурсу та імена переможців буде відомо вже зовсім скоро.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон