Євробачення-2017 буде в Херсоні?

Принаймні саме таке амбіційне завдання - провести фінал наймасштабнішого в Європі музичного конкурсу поставили перед собою голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв та міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

"Співачка Джамала, яка представляла Україну на конкурсі Євробачення-2016, здобула перше місце! Від імені Херсонської обласної адміністрації вітаю усіх громадян з її блискучою перемогою. Це ще одна перемога незалежної України. Голос Джамали – це голос усього народу України, який сьогодні веде боротьбу за свою свободу.

Разом із Володимиром Миколаєнком тепер маємо завдання добитися проведення Євробачення-2017 у Херсоні. Така подія мала б не лише економічне, а й важливе політичне значення.

Але економічні чинники будуть визначальними в прийнятті рішення і представленні Херсона, як можливого місця проведення Євробачення-2017. Нам потрібен розвинутий аеропорт, сучасні дороги, європейська інфраструктура для запрошення гостей і лобіювання Херсона на національному та міжнародному рівні", - вважає Андрій Гордєєв.

P.S. Вже на завтра, 16 травня голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв запросив на нараду з цього приводу міського голову Володимира Миколаєнка. А працювати над проектом він почав вже сьогодні...

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон