Гордєєв - херсонцям: Контроль ремонту доріг – це наше спільне завдання!

В Херсонській області почався ремонт доріг. Техніка вийшла на ділянки, люди працюють. Роботи контролює особисто голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

Керівник Херсонщини провів інспекцію ремонту доріг на кількох ділянках і залишився незадоволений: новий асфальт місцями кладуть просто у ями без попередньої обробки із порушенням технології ремонту дорожнього покриття.

Андрій Гордєєв відразу зробив зауваження дорожнім працівникам та керівництву служби автомобільних доріг. Якщо знову буде халатне ставлення до роботи і порушення технології ремонту, то такі «будівельники» будуть усунені від процесу.

"Ми (з колегами-народними депутатами - ред.) не для того рік добивалися коштів на відновлення дорожнього покриття, щоб в райавтодори дозволяли собі виконання робіт для «галочки». Люди чекають якісного ремонту дорожнього покриття і ми маємо його забезпечити!

Здивований поведінкою працівників. Ми всі хочемо їздити по якісним дорогам і при цьому дозволяємо собі халатно ставитися до роботи. Так не буває. Якісні зміни у країні починаються із кожного з нас!

Тому я беру хід робіт на особистий контроль і закликаю усіх жителів Херсонщини також контролювати, як ведуться дорожні ремонтні роботи. Бачите ремонтну бригаду на дорозі – зупиняйтесь, підходьте, перевіряйте, фотографуйте. Якщо «дорожники» халтурять – надсилайте фото мені. Будемо відразу розбиратися.

Контроль ремонту доріг – це наша спільне завдання!", - впевнений Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон