Результати службової діяльності прикордонників за тиждень

Азово-Чорноморське регіональне управління інформує, що протягом тижня обстановка суттєвих змін не зазнала.

Спостерігалось у 4 випадках переміщення техніки збройних сил РФ вздовж адміністративної межі та зафіксовано в 8 випадках повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами.

На 25 відсотків збільшився потік подорожуючих. Прикордонники оформили близько 70 тисяч громадян та 11 тисяч транспортних засобів.

Військовослужбовці загалом виявили 73 адміністративних порушення, не пропустили 80 осіб, з яких 19 іноземці. Зафіксували у 10 випадках недійсні документи для перетину.

За результатами оглядової роботи прикордонники Херсонського та Бердянського загонів в 5 випадках виявили автомобілі які переміщувались з підробленими дорученнями на право керування та один транспортний засіб переданий працівникам ДФС за порушення митних правил.

По результатам охорони берегової ділянки відповідальності прикордонники здійснили 12 виходів у море, оглянули 20 плавзасіб та склали 4 адміністративних протоколів. Вилучили та передали встановленим порядком 1,4 км сіток.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван Шевцов

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон