Керівники Херсонщини подякували ветеранам

Слова подяки та пошани ветеранам звучали напередодні Дня Перемоги в Херсонському обласному госпіталі інвалідів та ветеранів війни.

В обласному госпіталі інвалідів та ветеранів війни керівники обласної ради, облдержадміністрації, міської влади Херсона, представники ветеранських організацій зустрілися з ветеранами війни та медичним персоналом цього комунального закладу обласної ради.

Звернулися до всіх присутніх з нагоди Дня пам'яті та примирення та 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні заступник голови обласної ради Оксана Рукавішнікова, голова ОДА Андрій Гордєєв, міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

Подвиг ветеранів Другої світової війни є прикладом для тих наших бійців, які сьогодні захищають цілісність України, - підкреслив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв.

Саме вашими зусиллями і кров'ю здобуто перемогу над загарбниками, у повоєнний час – відбудовано господарство країни, збережено кращі традиції народу, - відзначила заступник голови облради Оксана Рукавішнікова.

Ветеранів привітали квітами, подарункам. А ще концертом, який підготували юні та дорослі артисти - вихованці Херсонської загальноосвітньої школи №16 з вивчення мов національних менших та народний хор «Наша пісня» обласного Будинку культури.

Довідково: За 1 квартал 2016 року у відділеннях Госпіталю проліковано 885 пацієнтів, з них – 598 ветеранів війни, 140 «дітей війни» - інвалідів, одна особа – жертва нацистських переслідувань.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон