На новій посаді Пастух має бути публічним і прозорим

Такими словами сьогодні, 06 травня, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв наставляв нового голову Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Ігоря Пастуха.

Під час представлення нового керівника Андрій Гордєєв зазначив, що сподівається на плідну співпрацю, спрямовану на проведення заходів щодо безпеки на сухопутному, морському та річковому видах транспорту, здійснення контролю за безпекою перевезення вантажів, пасажирів та багажу на морських і річкових суднах.

Також керівник області звернувся до новопризначеного керівника з проханням активізувати роботу щодо вирішення питання щодо відновлення роботи вагового контролю та встановлення нових вагових комплексів на автотранспортних шляхах при в'їзді на територію області.

«Ми маємо намір зробити капітальний ремонт доріг, але якщо перевантаженні великогабаритні транспортні засоби і далі будуть курсувати нашими дорогами знищуючи покриття, це буде марне витрачання коштів», – підкреслив голова області.

Крім того, голова облдержадміністрації наголосив на необхідності залучення до співпраці з управлінням Укртрансбезпеки області представників громадськості.

«У мене до вас прохання створити мережу громадських інспекторів, для того щоб громадськість могла бачити вашу роботу. Всі заходи мають бути публічними та максимально «прозорими», – заявив Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон