В Каховці з Україною в серці

Чи любить Україну та людина, яка не знає її мови, народних пісень, приказок, особливостей національного одягу?

Ця любов починається зі знання надбань свого народу, відчуття приналежності до української нації з її віковічними традиціями та звичаями, що дісталися нам від минулих поколінь.

«Ми — діти твої, Україно!» – під такою назвою пройшло родинне свято у середній групі №2 дитячого садочка №7 «Джерельце» м. Каховки.

Маленькі п'ятирічні патріоти у віршованих рядках, мелодійних піснях, веселих народних іграх та запальних таночках довели, що понад усе люблять свій край, знають і бережуть його традиції, звичаї, національні надбання та дуже хочуть бути гідними синами і доньками своєї Батьківщини.

А співи народних пісень у родинному колі разом з мамами та бабусями показали нерозривний зв'язок поколінь, знання тієї багатющої народної спадщини, що передається із вуст у вуста, та небайдужість батьківського загалу до виховання у дітей національної гідності.

Адже тільки у співпраці з родиною можна досягти значних успіхів у формуванні в малечі почуття патріотичної свідомості, громадянської відповідальності, етичної культури, активної життєвої позиції.

Дякую всім батькам за щирість, небайдужість та теплі відгуки.

Ірина КОСАРЕВА, вихователь я/с №7 «Джерельце»

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон