Херсонці зможуть безкоштовно проїхати у таксі

Протягом квітня херсонці, що купують квитки на поїзд у ПриватБанку, отримують можливість безкоштовної поїздки у таксі.

З 1 до 30 квітня 2016 року ПриватБанк разом з MasterCard проводить чудову акцію - "Таксi на вокзал безкоштовно!". Тим клієнтам, які купують два або більше квитків на поїзд з картки MasterCard через сервіси ПриватБанку, таксі на вокзал оплачують організатори акції.

Херсонці та жителі області можуть придбати квитки на поїзд у будь-якому з 76 відділень Херсонської філії ПриватБанку, 355 терміналах самообслуговування, системі Приват24, на сайті bilet.pb.ua або зателефонувавши на клієнтську підтримку банку 3700. Термін відправлення потягу - до 31 травня 2016 року.

Безкоштовне замовлення таксі за умовами акції здійснюється до 31 травня 2016 року на сайті www.privat24.ua чи в мобільному додатку Приват24 до або з залізничного вокзалу - на дату відправлення або прибуття поїзда.

В акції беруть участь клієнти ПриватБанку - фізичні особи, громадяни України у віці старше 16 років, власники картки ПриватБанку будь-якого типу платіжної системи MasterCard®.

Відповіді на всі запитання клієнти можна отримати за номером 3700 - цілодобово, безкоштовно з мобільних телефонів.

Детальні умови акції – на сайті: https://promos.privatbank.ua/ua/promos/taksi-na-vokzal-bezkoshtovno.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон