На Херсонщині послуги автовласникам надають територіальні сервісні центри

На території Херсонської області працює регіональний сервісний центр (РСЦ) МВС в Херсонській області, якому підпорядковані п'ять територіальних сервісних центрів.

Працівники територіальних сервісних центрів здійснюють прийом громадян із наступних питань:

- державної реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку призначених для експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування транспортних засобів усіх типів;

- прийняття іспитів, видачі та обміну посвідчень водія;

- оформлення та видачі свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів, ДОПНВ-свідоцтв про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, свідоцтв про підготовку уповноважених з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів.

Нагадуємо, що наразі для підтвердження правомірності придбання ТЗ довідка-рахунок не потрібна. Продавцю і покупцю авто достатньо відвідати сервісний центр МВС та безкоштовно підписати договір купівлі-продажу у присутності адміністратора, котрий засвідчить особистості учасників угоди на підставі їх документів.

Ця процедура регламентована постановою Кабінету Міністрів України від 18 листопада 2015 року № 941 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань реєстрації транспортних засобів».

Розпорядок роботи сервісних центрів у Херсонській області:


Послуги в сервісних центрах надаються за принципом «єдиного вікна», тобто незалежно від місця проживання відвідувача. На теперішній час усі територіальні сервісні центри області забезпечені необхідною кількістю спеціальної бланкової продукції.

Регіональний сервісний центр МВС
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон