В Головному управлінні ДФС Херсонщини новий очільник

Сьогодні у Херсоні відбулася прес-конференція начальника Головного управління ДФС в Херсонській області Ігоря Клима.

Ігор Вікторович розповів про себе та свою діяльність, зазначив, що майже все життя пропрацював на державній службі.

В податковій службі Ігор Клим людина не нова, працював на інспекторських посадах в більшості підрозділів даної служби, в 2005-2006 роках очолював ДПІ міста Херсона, з 2008 по 2010 рік працював заступником голови Державної податкової адміністрації в Херсонській області.

Після невеличкої перерви з 2012 року Ігор Клим працював в Херсонській міській раді, а з 2013 в ОДА.

З листопада Ігор Вікторович був призначений на посаду заступника начальника ГУ ДФС Херсонщини, а з 18 грудня вже на посаду начальника управління.

Коротко начальник ГУ ДФС в Херсонській області окреслив результати роботи фіскальної служби області: «Відпрацювали ми цей рік достойно, і завершимо його так само. Кожного місяця поставлені перед нами завдання виконувалися, навіть перевиконувалися. Ми встановили так званий рекорд – минулого тижня перейшли за позначку 3 мільярда гривень», - зазначає Ігор Клим.

Він підкреслює – вперше за всю історію Херсонської області така сума надійшла до загального фонду державного та місцевого бюджетів.

За словами начальника даного управління, в нашу епоху, епоху змін, працювати нелегко, адже саме зараз відбувається оптимізація структури, реформування Державної фіскальної служби.

Це, звичайно, торкнеться і Херсонської області. Так ось, на Херсонщині залишиться три Державні податкові об'єднані інспекції, залишиться Центр обслуговування платників податків.

Також, за рішенням Кабміну, на 30 % йде скорочення працівників підрозділів служби. Наразі більшість працівників якраз проходять тестування, перевірку на надійність. Ігор Клим звертає увагу, що скорочення працівників управління, ніяким чином не відобразиться на якості обслуговування платників податків.

«Основні наші принципи – прозорість, відкритість, створення ефективного зворотного зв'язку з платниками податків», - зауважив начальник ГУ Державної фіскальної служби в Херсонській області Ігор Клим.

Тетяна БОЙКО
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон