Мер Херсона звинуватив депутатів у провокації

Міський голова Володимир Миколаєнко зупинив рішення ІІ сесії Херсонської міської ради VII скликання, які, на його думку, є нічим іншим як провокацією соціального вибуху.

Шановні херсонці!

08 грудня 2015 року депутатами Херсонської міської ради було прийнято ряд рішень, які можуть створити колапс не тільки в роботі виконавчого комітету, але й мати катастрофічні наслідки для життя кожного мешканця нашого міста.

Депутати від різних фракцій, змагаючись за посади, вирішили, що постійні комісії міської ради в обов'язковому порядку на своїх засіданнях мають розглядати рішення виконавчого комітету. При цьому депутати чомусь не бажають брати на себе політичну відповідальність і не утворили працездатні комісії з найбільш чутливих для життя херсонців сфер – транспорту та соціального захисту.

Це означає, що нагальні питання, як-от транспортні перевезення, перевезення пільгових категорій громадян, виплати заробітних плат вчителям, лікарям, іншим бюджетникам сьогодні фактично не можуть вирішитись.

Як міський голова, якому херсонці довірили захищати передусім їх інтереси, а не інтереси політичних партій, з огляду на нестабільну роботу Херсонської міської ради, яка за півтора місяці після обрання так і не почала нормально працювати, я вирішив ветувати рішення ІІ сесії Херсонської міської ради VII скликання, які є нічим іншим як провокацією соціального вибуху.

Я не можу дозволити, аби наприкінці бюджетного року депутати заради своїх амбіцій ставили під загрозу нормальне функціонування соціальної сфери, реалізували свої політичні амбіції за рахунок найбільш чутливих до подібних змін категорій населення.

Я не піддамся на тиск і в подальшому буду робити все, аби захистити херсонців від будь-яких політичних маніпуляцій, які не приносять користі громаді. Закликаю всіх депутатів Херсонської міської ради згадати, що вибори скінчилися вже давно і тепер нормальна робота міського господарства є також і їх обов'язком.

Люди чекають він нас усіх кроків, які покажуть спроможність політиків не тільки ефективно управляти містом, а й продемонструвати якісно новий рівень прозорості прийняття тих чи інших управлінських рішень.

Херсонський міський голова
Володимир Миколаєнко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон