У Херсонській міській раді створено фракцію «Солідарність»

У Херсонській міській раді депутати приступили до виконання своїх повноважень. На установчій сесії міської ради новообрані депутати склали присягу та отримали посвідчення.

До речі, депутатський корпус оновився на 70% і в політиці з'явилися нові імена, яким довіряють люди.

Депутати обрані від Партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» на першій сесії заявили про створення депутатської фракції «Солідарність», керівником якої обрали Олену Урсуленко, а заступником - Сергія Жуйкова.

До депутатської фракції увійшли 11 депутатів обраних від БПП. Керівництво фракції підкреслює про відкритість та готовність до діалогу з представниками демократичних сил.

«Вперше у виборчому законодавстві України були враховані права жінок. Партія «Солідарність» Блок Петра Порошенка» намагалася максимально виконати 30% гендерну квоту. Як результат - до Херсонської міської ради від нашої партії з 11 депутатів обрано 3 жінки (27%). Ми налаштовані на конструктивну та ефективну роботу з максимальною реалізацією депутатського мандата», - розповідає голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка», депутат Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон