Херсонська міська територіальна виборча комісія знову зазнала змін

Цього року, як ніколи раніше не щастить Херсонській міській ТВК. Кілька разів Центральна виборча комісія була змушена проводити заміну членів комісії.

Крім того за рішенням ЦВК, було достроково припинення повноважень усього складу комісії у зв'язку із тим, що вона порушувала чинне законодавство, шляхом відмови у реєстрації кандидатом на пост міського голови Володимира Сальдо. Потім довелося змінювати Голову ТВК, у зв'язку із його заявою.

І ось знову заміна, цього разу там замінили голову.

Нагадаю, що буквально за кілька днів до проведення першого туру голосування, ЦВК у терміновому порядку була змушена замінювати голову комісії, який написав заяву про дострокове складання своїх повноважень.

Тоді на цю посаду було призначено Юрія Христича (від місцевої політичної партії «Народний фронт»). Нагадаю, що керманичем цієї політичної сили в області є перший заступник міського голови Херсона Ігор Олександрович Пастух...

І ось знову звучить прізвище «Пастух». Так, 17 листопада, 2015 року, ЦВК приймає Постанову, за № 569 «Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів», відповідно до якої достроково припиняє повноваження члена комісії, її Голови Христича Юрія Петровича, натомість до складу комісії та її Головою призначається: «Пастух Оксана Вікторівна, 1975 року народження – від місцевої організації Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ».

Як бачимо, прізвище нового голови міської ТВК, дивним чином співпадає із прізвищем першого заступника міського голови міста Херсона...

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон