Дев`ятнадцята прем`єра в Херсонському обласному театрі

У Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша свято – вчора там відбулася вже 19 прем'єра у цьому сезоні.

Цього разу херсонського глядача, а також гостей нашого міста, талановитий режисер Сергій Павлюк порадував виставою «Шість страв з однієї курки».

Херсонці говорять, що намагаються не пропускати вистави нашого успішного режисера, адже його підхід до постановок завжди приємно дивує, мабуть саме тому велика зала обласного театру була повністю заповнена. «Шість страв із однієї курки» - чудова комедія, переглядаючи яку можна вдосталь насміятися, відпочити від буденних страв, а також набратись життєвої мудрості та досвіду.

«19 прем'єра за цей сезон, до кінця цього року буде ще дві. Це взагалі рекорд у Європі, сьогодні не кожен театр зможе собі таке дозволити. Цього разу будемо радувати херсонського глядача комедією, будемо дивитись на реакцію людей, адже комедія перевіряється коли в залі є глядач, який і розставить свої акценти по місцях. Думаю, сьогодні якраз той час, коли треба відволікатись від повсякденних проблем та починати готуватися до Нового Року. В нашому театрі дана вистава є першою сходинкою до підготовки», - говорить директор театру Олександр Книга.

Дану п'єсу режисер Сергій Павлюк мав ставити в Одесі, але так сталось, що під час репетиційного процесу померла головна героїня, тому прем'єру, яка відбулася в нашому театрі, режисер присвятив саме цій жінці.

Перевтілювались в образи героїв вистави: Народна артистка України – Олена Галл-Савальська, Руслан Вишнивецький, Заслужена артистка України Світлана Добровольська, Євгенія Кірсанова, Світлана Журавльова та Ольга Бойцова.

«Комедія досить легка, як раз для того, щоб відпочити. Наше завдання буде виконане, якщо глядач вийде з театру відпочивши та насміявшись», - зазначає режисер Сергій Павлюк.


Тетяна БОЙКО

фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон