Вчимось залучати інвестиції у місто

7-8 листопада 2015 року у м. Нова Каховка партнером Британської Ради у Херсонській області громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад» був проведений дводенний навчальний тренінг «Активні громадяни».

Метою тренінгу було залучити до співпраці активних членів громадських організацій, учнівський та студентський актив, свідомих та небайдужих жителів міста, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти у різноманітних напрямках соціальної сфери для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.

На тренінгу були присутні 14 активних людей нашого міста: вчителі, підприємці, журналісти, студенти, громадські організації. Протягом роботи на тренінгу вони набули навичок підготовки та написання грантових проектів для залучення фінансування від Британської Ради.

В подальшому планується реалізація у нашому місті наступних соціальних проектів запропонованих учасниками першого тренінгу: «вКЛЮЧИ чистоту» (проект з очищення та благоустрою джерел у парковій зоні), «Громадська редакція» (проект з навчання журналістики та створення нових сучасних та доступних кожному засобів комунікацій), «Молодіжний центр» (проект створення творчого об'єднання молоді нашого міста для організації дозвілля, особистого розвитку та навчання), «Автентичні пам'ятки Нової Каховки» (проект з реконструкції дитячих споруд та майданчиків), «Спорт для всіх» (проект з реконструкції та встановлення знарядь для занять воркаут) та багато інших ідей які, сподіваємось, перетворяться у реалізовані проекти задля сталого розвитку нашого міста.

P.S. Громадська організація «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад» висловлює щиру подяку за допомогу у організації та проведенні тренінгу – університету «Україна» (Севрюков Г.І.), проекту ЛЕВ USAID (керівник Соляник Тамара), «Інституту економічних досліджень та політичних консультацій»(керівник Бураковський Ігор), НКМД (Карнафель В.Б.), ВТК «Лукас» (Короленко Віталій), фотостудії «Магия света» (Єванков Анатолій) та всім небайдужим та активним громадянам міста Нова Каховка.

Наступний тренінг Британської Ради за програмою «Активні громадяни» у м. Нова Каховка.відбудеться 21-22 листопада.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон