Найспортивніша сім’я України проживає на Херсонщині

В Києві відбувся фінал Всеукраїнського спортивного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім'я». Фінал Всеукраїнського фестивалю зібрав 24 родини з усіх регіонів України.

14 травня учасників фестивалю гостинно привітав мальовничий санаторій «Конча-Заспа». Конкурсна програма розпочалася з презентації команд та спортивної вікторини в кіноконцертному залі санаторію. Родини продемонстрували не аби який хист до танців, вокалу та декламування віршів і об'єдналися навколо каверзних запитань вікторини.

15 травня на родини чекала цікава оглядова екскурсія по місту Києву, в рамках якої вони відвідали видатні історичні місця міста і віддали шану Небесній Сотні та усім загиблим українцям.

Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» підготував сюрприз для учасників фестивалю у вигляді майстер-класів з плавання, настільного тенісу та мексиканського Джиу Джитсу. Майстер-класи пройшли з великим успіхом за підтримки Федерації плавання України та Деснянського центру «Спорт для всіх». Професійні тренери: Валерій Шипотько (Джиу Джитсу), Ліхачов Валерій Костянтинович (настільний теніс), Сергій Рудковський (плавання, клуб «Capital TRI») та Олег Григор'єв (Київська академія плавання) зробили це можливим.

Найголовнішою подією фестивалю стали фінальні естафети, які відбулися під аркою Дружби народів у місті Києві, в рамках відзначення Дня Європи в Україні. В запеклій боротьбі перемогла сім'я Стрюкових ( тато - Олександр, мама - Юлія, син - Сашко) з міста Генічеська Херсонської області і тим самим завоювала право приймати фінал фестивалю наступного року на Херсонщині. Друге та третє місце завоювали сім'я Сластіних та сім'я Хомичів з Миколаївської та Волинської областей.

Нагородження родин-учасників та переможців відбулося на центральній сцені заходу за участю заступника Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Миколи Мовчана та директора Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Сергія Пчеліна.

"Спорт для всіх"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон