Комунальники Скадовська відправились на кладовище

За тиждень після Великодня розпочинається традиційне поминання померлих родичів та близьких, або – поминальні дні. Не за горами і 70-та річниця Великої Перемоги з урочистим покладанням квітів до меморіалів та братських могил.

Саме тому, комунальне підприємство "Очисні споруди" активізувало свою роботу, щоб якомога краще очистити території міських кладовищ від сміття, впорядкувати військові поховання та братські могили, навести порядок біля меморіалів та на Алеї Слави.

Працівники комунального підприємства взялися прибирати цвинтар, що розташований на території міста. Наразі, розпочали зачищати територію кладовища від сміття, пластику та бур'янів, позрізали порослі кущів та акації, ліквідують стихійні сміттєзвалища, що виникли біля цвинтаря. Територія чимала, тому комунальникам знадобиться немало часу, аби навести лад.

Хочеться нагадати, що не лише напередодні поминальних днів ми повинні дбати не тільки про своє земне життя, а й про свою душу. Тому варто прислухатися до власного серця і робити добрі справи. Подумаймо про улюблених людей, котрі пішли від нас у вічність... Вони пішли, а любов до них залишилася...

До Поминального дня комунальники обіцяють завершити благоустрій всіх міських кладовищ, щоб люди могли прийти на упорядковані місця поховань і запалити свічку пам'яті за упокій душ близьких.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон