Херсонські оперативники зареєстрували 19 злочинів у сфері оподаткування

З початку року за матеріалами оперативного управління до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 19 кримінальних правопорушень. Із яких 3 відноситься до категорії тяжких та особливо тяжких.

При чому, за ухилення від сплати податків, зборів, обов'язкових платежів (ст. 212 Кримінального кодексу України) зареєстровано 6 правопорушень.

За два місяці цього року до бюджету по закінченим кримінальним провадженням, за матеріалами оперативних підрозділів, стягнуто понад 595 тис.гривень. А встановлена сума збитків у закінчених кримінальних провадженнях складає 4,5 млн.гривень.

Крім того, з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 632 тис.грн., у тому числі лікеро-горілчаних виробів – 482 дал на суму 349 тис.грн., спирту – 257 дал на суму 283 тис. гривень. Виявлено та припинено діяльність 4 підпільних цехів по виробництву лікеро-горілчаних виробів.

Прес –служба ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон