У Херсоні говорили про «Самопоміч»

Про політичну партію «Самопоміч» у суботу, 18 жовтня, розповідали кандидати у народні депутати від даної політичної сили під час прес-конференції.

Партія «Самопоміч» - це українська політична партія, лідером якої є міський голова Львова Андрій Садовий. Своєю ідеологією партія визначає «християнську мораль та здоровий глузд». Її назва перегукується з громадським об'єднанням «Самопоміч», створеним Андрієм Садовим у жовтні 2004 року.

Кандидати у народні депутати розповіли чому саме, на їх думку, треба обирати «Самопоміч».

«Самопоміч» тому, що - це єдина партія з прохідних, у списках якої немає жодного колишнього народного депутата.

«Самопоміч тому, що - це єдина партія, яка виставила свій список на громадське обговорення і відреагувала на критику.

«Самопоміч» тому, що люстраційні активісти не виявили у списках партії жодних фігурантів корупційних розслідувань.

«Самопоміч» тому, що – це партія, яка пропонує передачу владних повноважень на місця – ближче до людей.

«Самопоміч» - це команда, де одночасно є успішні фахівці з реальним досвідом підготовки та впровадження реформаторських законів, розвитку місцевого самоврядування, інноваційного бізнесу, військової справи.

«Після знайомства з Андрієм Садовим, я взяв у нього програмку, яка починалась зі слів «Будь собою, співпрацюй з іншими та допомагай тим, хто потребує». Ідеологія партії «Самопоміч» говорить, що потрібно спробувати жити чесно. Потрібно впровадити ті системи, які дозволять не маніпулювати бюджетом, тендерними закупівлями аби прибрати корупційну складову природними засобами», - зазначив в ході прес-конференції кандидат у народні депутати, командир групи інформаційної війни добровольчого батальйону «Донбас» Павло Кишкар.

Отримавши мандат народного депутата Павло Кишкар, збирається ініціювати внесення змін до закону України «Про військову доктрину», а також відстоювати зняття депутатської недоторканності.

«Будь собою, співпрацюй з іншими та допомагай тим, хто потребує, саме на такій базі розроблювалася програма партії. Будь собою це те, що в центрі має бути людина і що, держава має працювати на людину, а не навпаки. Співпрацюй з іншими – стосується економіки, кооперацій, роботи в парламенті та роботи на міжнародній арені. Допомагай тим, хто потребує – стосується соціальної сфери. Адже нам потрібно реформувати і пенсійну систему і соціальне забезпечення, а також робити це все ефективно», - сказав на прес-конференції кандидат у народні депутати, співзасновник ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ» Остап Єднак.

Що стосується партійних цілей, то за словами, Івана Мірошниченко, політична партія «Самопоміч» має надію стати наступною ідеологічною партією, після Комуністичної партії.

«Ми маємо надію стати ідеологічною партією з системною, чіткою внутрішньою дисципліною. Але це процес не одноденний. Ідеологія партії базується на християнських цінностях. Ми дуже сподіваємось, що зможемо внести у парламент інші традиції та культуру. Це стосується і поведінки, і прийняття рішень, і спілкування. Якщо ми зможемо це зробити – це буде дуже важливим кроком», - зазначив кандидат у народні депутати, експерт з аграрної сфери Іван Мірошниченко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон