Херсонці почули про "Голос Народу"

Саме так називаэться нова всеукраїнська політична партія, лідери якої провели прес-конференцію для херсонських журналістів.

Партія «Голос Народу» була заснована 28 травня 2013 року, як політична партія «Європейський вибір», але восени того ж року було прийняте рішення щодо зміни назви на «Голос Народу». На загальноукраїнському рівні «Голос Народу» очолює Роман Івченко.

Конференцію в Херсоні організували заступник голови політичної партії «Голос Народу» Анатолій Тищенко та голова Херсонської обласної організації партії Олександр Мудров.

«Завдання нашої партії – це формування стійкої політичної коаліції центристських сил. Ми представляємо центристську політичну силу, яка своїм головним завданням вбачає захист простої і звичайної людини - українця. Ми вбачаємо, що необхідним для України є формування середнього класу, який має складати 70%, а сьогодні він складає лише 10-15%», - окреслив основну мету новоствореної партії заступник голови політичної партії «Голос Народу» Анатолій Тищенко.

Ще одним важливим кроком члени партії «Голос Народу» вважають рішучу боротьбу з корупцією, яка зверху і донизу пронизала українську економіку, політику, ментальність. «У нас сьогодні все розпочинається із корупційних дій. Навіть люди вже звикли, до того, що, наприклад, того ж головного лікаря також треба віддячити, забуваючи, що він виконує свій обов'язок. Але багато чого треба зробити, аби не було цієї корупції. Тому політична партія «Голос Народу» вбачає важливим завданням корупцію прирівняти до державної зради на законодавчому рівні. Це важливе наше завдання, важлива місія, яку ми однозначно виконаємо, прийшовши у парламент», - поділився планами один з лідерів нової партії.

Багато чого партійці планують зробити для економіки держави - робити так, щоб бізнес розвивався. А для цього потрібні декілька кроків, щоб унеможливити вплив чиновника, який приймає рішення по реєстрацію бізнесу, надання можливості ліцензування і таке інше: «Треба зробити так, щоб чиновник не міг впливати на будь-яке рішення, як це є в країнах Євросоюзу, і в тій же Туреччині. Три дні малий і середній бізнес має можливість зареєструватися, про це ми говоримо і будемо це робити однозначно», - переконував Анатолій Тищенко.

Дуже важливим для політичної партії «Голос Народу» є питання соціального захисту, бо нація, яка не займається формуванням здорового способу життя – приречена. Сьогодні багато уваги приділяється немічним, людям, які мають фізичні вади – і це правильно, але треба і у дітках, які підростають формувати позицію, що спорт – це дуже здорово, що патріотичне виховання – це дуже класно, - запевняють партійці. Тому, сьогодні багато федерацій клубів, працюють з партією – цього 1 червня у День захисту дітей відбулися спортивні заходи з гімнастики, футболу, єдиноборства.

Багато чого треба змінити, і в судовій гілці влади, і в армії, яка сьогодні не може обороняти свою державу. Звичайно члени партії «Голос Народу» розуміють, що за один день це все змінити не можливо. Але це стане можливо тоді, коли вони прийдуть до влади.

Партійці на 100 % в цьому упевнені, тому що знають – в них є дуже професійна команда в різних галузях життєдіяльності держави: «Багато партій в Україні формуються за таким принципом – є лідер і він несе цей прапор, але нічого не змінюється. Тому, у нашої партії є така позиція, що має формуватися команда професіоналів, які знаються на проблемах охорони здоров'я, освіти, науки, економіки, бізнесу. Ось в цьому напрямку ми працюємо», - заявив заступник голови політичної партії «Голос Народу» Анатолій Тищенко.

Таку позицію лідерів партії «Голос Народу» повністю поділяє голова Херсонської обласної організації партії Олександр Мудров, який розповів про перші кроки новоствореної обласної партійної організації на Херсонщині: «На даний момент проводиться дуже серйозна робота щодо напрацювання програми та розбудови першочергових задач обласної організації партії, вивчаємо громадську думку - проводимо соціологічні дослідження. Орієнтовно через півтора тижні ми будемо готові надати, більш-менш чіткий план дій, щодо роботи, безпосередньо Херсонської обласної організації партії».

Підсумував виступ лідерів нової партії один з її всеукраїнських лідерів: «Ми хочемо донести до людей, що є сьогодні в Україні така політична партія «Голос Народу», яка не тільки чує цей голос народу, а ще й робить конкретні кроки в цьому напрямку. Членом партії «Голос народу» має право і може стати кожна людина, яка поділяє погляди партії, яка готова спільно працювати, не покладаючи рук, для того, аби щось змінити», - повідомив заступник голови політичної партії «Голос Народу» Анатолій Тищенко.

Записала Тетяна Бойко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон