В Херсоні розібралися в національних кольорах

І зробили це херсонські театрали - неперевершений спектакль «Жовте і синє» став впевненим фінальним акордом урочистого відкриття XVI Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», який пройшов у Херсоні минулого тижня

Втілену на сцені режисером театру Сергієм Павлюком патріотичну тематику, активно підтримав глядач, рясно вбраний у вишиванки та прикрашений елементами державної символіки.

«Народна українська пісня, сучасні хіти «Океану Ельзи» та Олександра Пономарьова у виконанні артистів Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, вогняне шоу, акробатичні трюки, хореографічні етюди від естрадно-циркової студії «Jin Roh». Артист і глядач стали єдиним цілим. Єдиним серцем. Єдиним подихом», пишуть на сайті Херсонської міської ради.

Пишуть, мабуть, для свого начальника, який в ході передвиборчої кампанії інколи плутав кольори національного прапору України...

Тим не менш – це не завадило йому стати лідером виборчих змагань у Херсоні, а може навіть допомогло?

Степан Кандиба

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон