Олександр Самойленко: Сьогодні для Херсона особливий день

Херсон, Олександр, Самойленко
Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко привітав херсонців з Днем визволення міста від німецько-фашистських загарбників:

- 13 березня для Херсона особливий день - 78 років назад наше місто було звільнено від німецько-фашистських загарбників. Сьогодні ми б мали нести квіти до меморіального комплексу, що у Парку Слави, аби вшанувати пам'ять полеглих у Другій світовій війні. Та в черговий раз дякувати нашим ветеранам за краще майбутнє, за свободу, за незалежність.

Але, як страшно це не звучить, сьогодні Херсон та область знову в окупації. 78 років тому з фашизмом боролися наші діди та батьки, нині - ми та наші діти.

Ми ніколи не станемо на коліна, бо в нас є сила духу, сила єдності та сила національної гордості. Українці - нація гордих та нескорених. Нас не подолати! А ще за нами правда і з нами Господь Бог!

Сьогодні ж давайте, хоча б вдома, запалимо свічку та вшануємо хвилиною мовчання пам'ять про безсмертний подвиг наших дідів-визволителів. А час нашої перемоги вже близько!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон