На тимчасово окупованій Херсонщині пройшли мирні мітинги протесту

Херсонщина, мітинги, протест
Сьогодні, 6 березня жителі Херсона та області вийшли на мирні мітинги проти окупації України. Проукраїнські мітинги пройшли у Херсоні, Каланчаку, Новій Каховці та Новоолексіївці Генічеського району.

У Херсоні окупантам кричали "Додому! Додому!", і казали забиратися геть. Жителі міста зібрались біля кінотеатру "Україна" з державними прапорами і синьо-жовтими стрічками. Також присутні херсонці виголошували: "Херсон – це Україна!" і "Україна – понад усе!".

На центральній площі Каланчака зібрались близько 300 людей. Усі з українськими прапорами. Співали гімн України та скандували "Каланчак - це Україна".

На мирний протест вийшли жителі Генічеська та Новоолексіївки Генічеського району, вони пройшли колоною під українськими та кримськотатарськими прапорами.Вони протестували проти окупації Росії. Жителі вигукували: "Слава Україні! Героям слава!" та виконували державний гімн.

Цього дня на мітинг вийшли також у Новій Каховці.

За матеріалами Суспільний. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон