Подарунок від "Нашого краю" отримала родина з Бериславського району

Херсонщина, Наш, край
Завдяки благодійній акції «Солодка годівниця» партія «Наш край» подовжила зимові сюрпризи для родин з дітьми на Херсонщині. Переможці акції продовжують отримувати подарунки за те, що долучилися до доброї справи, зробивши з подарованої коробки цукерок годівничку для птахів.

В Бериславському районі це багатодітна родина Сігарьових, якій депутат «Нашого краю» Максим Добровольський вручив канцелярію та предмети вжитку: «У сім’ї троє дітей - менший син ходить до дитсадка, середній – семикласник, а старша донька-учениця професійного училища. Подарунки від «Нашого краю» стануть їм усім в пригоді напевне. Дякую усім, хто приєднався до нашої акції й закликаю нас усіх не втомлюватися робити добро – воно завжди повертається» - відзначив Максим Добровольський.

Подарунки від «Нашого краю» проводжують надходити до переможців. Під час акції «Солодка годівниця» нашкраївці роздали дітям 3600 солодких подарунків.

ХОО ПП НАШ КРАЙ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон