Особливі преможці конкурсу "Солодка годівниця" від партії "Наш край"

Херсон, Наш, край
Усі переможці «Солодкої годівниці» від партії «Наш край» Херсонщина, й трійка призерів, і ті, хто отримує втішні призи точно виконали умови акції й розмістили свої фото у Фейсбук.

Окрім однієї родини - 70-річної Кравченко Тетяни Миколаївни із Херсона, яка виховує сама п’ятьох онуків. 15-річний Саша, 12-річна Даша, 11-Настя, 10-річний Єгор та 5-річний Іллюша участь в акції взяли – й зараз біля їхнього двору по вул.Ушакова на дереві годівничка для птахів від «Нашого краю». А от сфотографувати і виставити в інтернет їм було нічим – багатодітній родині не до гаджетів.

«Не відзначити цих дітей ми не змогли, тому передали подарунки нашому депутату Світлані Віталіївні Межерицькій, яка разом зі своєю помічницею взяла над ними шефство» – розповів голова фракції «Наш край» Херсонської обласної ради Віталій Булюк.

«З цією родиною я познайомилася ще під час передвиборчої кампанії, вони територіально відносяться до мого округу. Тетяні Миколаївні років із сім чим могла допомагала моя помічниця Людмила Вікторовна Єрпулєва, яка очолює їхнє ОСББ. Зараз це робимо вже разом» – додала депутат від "Нашого краю" Світлана Межерицька.

У одного із хлопчиків родини проблеми із зором. Світлана Віталіївна Межерицька домоглася для нього безплатний путівки в один із санаторіїв Одеси та дала гроші на дорогу. Вже 8 лютого він їде на лікування.

Цю примітну сім’ю знає вся херсонська «Привокзалка» й бабусю лагідно називають квочкою з курчатами, за те, що часто бачать як поспішає вулицею в оточені своїх онуків. "Наш край" і надалі допомогатиме цій багатолддітній родині!

ХОО ПП НАШ КРАЙ

На фото тільки четверо дітей із родини Тетяни Кравченко, бо на той момент одна із дівчаток поїхала гостювати до родичів у село.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон