На Херсонщині триває нагородження переможців конкурсу "Солодка годівниця" від "Нашого краю"

Херсонщина, конкурс, Булюк
Цього разу голова фракції ПП "Наш край" у Херсонській обласній раді Віталій Булюк, разом із сином Ігорем, їздили в Горностаївку, щоб вручити переможцю - Евгену Бугременку заслужений подарунок - сучасний планшет:
- Юний розумник - таке враження від спілкування з ще одним нашим фіналістом - Женею Бугременком, який здобув 3 місце у конкурсі "Солодка годівниця" від "Нашого краю".

Вчиться Женя в 1 класі ліцею за освітньою програмою "Інтелект України", займається співом і футболом. Розповів нам, що дуже любить маму й дідуся Олександра, який заохочує його до спорту і працює директором місцевої спортивної школи.

Мама хлопчика Анна Олександрівна за фахом педіатр - нині в.о. директора первинної медико-санітарної допомоги Горностаївської селищної ради.Тож, я не зміг не скористатися нагодою й не відвідати зреформований медичний заклад разом із представниками партії "Наш край" в громаді Світланою Іванівною Стаднік та Сергієм Івановичем Навмивака - одним із п'яти наших депутатів в селищній раді.
Як вони розказали, ряд відділень лікарні, в тому числі хірургічне й гінекологічне, розташовані в міцній будівлі 90-років, вже не функціонують й стоять законсервовані разом з обладнанням. Залишилося в Горностаївці працювати 18 лікарів, а спеціалісти, яких не вистачає приїздять консультувати з Н.Каховки та Каховки. Та за потреби, людям доводиться добиратися туди самотужки, по дорогах, які хворим здоров'я не додають.

Наші юні громадяни, такі як Женя Бугременко, лише ходять до школи. У них все найкраще ще попереду. Мріється, щоб воно здійснювалося тут, у нашому краї, а не десь, за межами України. А дбати про це нам із вами треба вже зараз!



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон