На Херсонщині нагороджують переможців конкурсу "Солодка годівниця" від "Нашого краю"

Херсонщина, Наш, край
Цінні подарунки дітям - переможцям конкурсу "Солодка годівниця" особисто вручив голова фракції ПП "Наш край" у Херсонській обласній раді Віталій Булюк:

- Сьогодні отримав море позитиву у Верхньорогачицькій громаді! Разом із сином Ігорем вручив частину подарунків переможцям конкурсу "Солодка годівниця" від "Нашого краю".

Тим більше, що 1 місце достойне того, аби відзначати його найпершим, тому спочатку поїхали туди, де живе наша маленька переможниця 5-річна Аня Бровко із Верхньорогачицької громади - села Зелене Каховського району.

Завітали ми в гості до її родини чималою делегацією разом із представниками "Нашого краю" в районі - Тетяною Леонідівною Польською, Вітновою Анною Федорівною - працівницею Зеленівського СБК-ФІЛІЯ, Давидовим Артуром Вікторовичем і Заїкою Олександром Олександровичем - депутататами Верхньорогачицької селищної ради.

Привезли Ані подарунок за 1 місце - сучасний мобільний телефон "Redmi 10". Разом із дівчинкою нас дома зустріла її мама. Батько - воїн-АТО, в цей час працював у полі - погода сприяє - він некрупний фермер, обробляє сімейні паї. Воно й зрозуміло, родину забезпечувати треба.

Зелене - невелике село, чи не на краю територіальної громади, до якого веде незадовільна дорога, де за реестром 412 людей, а по факту й того менше, і тут немає школи. Тому вже 1 вересня майбутня першокласниця на навчання добиратиметься у Верхній Рогачик за півтора десятка кілометрів.

Відверто, щиро радий, що саме цій маленькій дівчинці ви поставили найбільше лайків у Фейсбук за її фото із "Солодкою годівницею" для птахів від партії "Наш край".

Телефон для Ані, як знахідка для звязку із батьками, коли вона буде поза домом. Тому вручав їй телефон з превеликим задоволення. Верхньорогачицька громада взяла активну участь в конкурсі "Нашого краю", тому не дивно, що тут ми маємо не одного переможця.

Як і обіцяв, ми з Ігорем привезли сюди ще чотири заохочувальні призи. Їх представники партії "Наш край" передадуть якнайскоріше. А ми далі рушили в Горностаївську громаду, де проживає ще один наш фіналіст, який виборов 3 місце - Женя Бугременко. Адже подарунків від "Нашого краю" ще багато!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон