Олександр Співаковський нагадав: Той, хто не пам'ятає історії, не матиме майбутнього!

Херсон, Співаковський, нагадав
Депутат Херсонської обласної ради, ректор ХДУ Олександр Співаковський привітав з Днем Соборності України:

- Той, хто не пам’ятає історії, не матиме майбутнього! У День Соборності України вкрай важливо поринути в події 100-річної давнини та провести паралелі із сьогоденням, щоб переконатися: сьогодні українці мають бути, як ніколи, єдиними, об’єднаними навколо збереження та розвитку нашої рідної держави.

Зараз нація, наші політичні еліти проходять чергове випробовування на міцність. Велика відповідальність лежить на політиках, від яких ми чекаємо усвідомлення, що вони мусять дбати не лише про себе та свої родини, а й про кожного українця, якому вони обіцяли мир на цій землі, упевненість у завтрашньому дні.

Прийшов час єднатися всім: громадянам, лідерам думок, владі та опозиції. Разом за одним столом політичні еліти мають вирішувати, як подолати енергетичну кризу, як вирішити проблему пандемії, проблему зовнішніх загроз…

Цей сигнал єдності важливий не тільки для імперії, війська якої стоять біля наших кордонів. Сигнал має бути спрямований й до наших партнерів - США, Європи. Вони також повинні бачити, що Україна - це єдина країна, яка здатна подолати внутрішні чвари і розлад та дбати про власні інтереси.

З Днем Соборності, друзі! Єднаємося!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон