Лідер ХОО ПП УДАР Іван Бебко: Оборона Донецького аеропорту стало свідченням справжнього, неповторного героїзму

Херсон, ХОО, УДАР

16 січня відзначається «День пам’яті захисників Донецького аеропорту та усіх загиблих воїнів» («День пам’яті кіборгів»). Ця подія, у новітній українській історії, стала яскравим прикладом воєнної звитяги української армії у боротьбі з агресором, що вторгся у межі нашої Батьківщини у 2014 р.

242 дні тривала облога ворогом міжнародного аеропорту «Донецьк» імені Сергія Прокоф’єва. За цей час, бойові дії за контроль над цим стратегічним об’єктом стали, фактично, українським «Верденом», точкою супротиву, яка фактично, показала ворогу, що чекає на його армію у разі подальшого просування на українську землю. Бої за аеропорт стали символом незламності та бойового духу українського війська, а захисники терміналів отримали прізвище – «Кіборги». Збройні сили України показали усьому світу яскравий приклад мужності, братерства та самопожертви.

На думку голови Херсонської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Івана Бебко: «Оборона та утримання українською армією Донецького аеропорту стало свідченням справжнього, неповторного героїзму, про який будуть писати, не одне десятиліття українські та іноземні історики. Ця подія, фактично стала, нашою «Брестською фортецею», але на відміну від останньої – без ідеологічних та пропагандичних штампів»

Хвилює лише одне – державний апарат, органи, що наділені владними повноваженнями, досить часто забувають, кому завдячують своїм існуванням та життєдіяльністю, майже не намагаються підтримувати та допомагати сім’ям загиблих, не вважають «Визвольну» війну з окупантом взагалі війною (використовуючи ворожий наратив про «гражданскую войну»). Представники місцевих еліт – органів самоврядування, взагалі, досить часто ставлять свої бізнес-інтереси вище державницьких, підтримуючи фактично, таким чином державу-агресора, підсумовує голова херсонського «Удару»

Херсонська обласна організація «УДАР Віталія Кличка», вважає, що даний приклад подій 2014-15 рр., повинен бути, не тільки просто однією з дат нашого буремного минулого, а яскравим мотиватором того, що єдиним можливим захистом від зовнішньої агресії, на який можуть покластися громадяни України є Збройні Сили України. Ефективність та боєздатність яких, потрібно підтримувати усіма можливими діями, незважаючи на те, який аспект вони передбачають: моральний, ідеологічний, фінансовий чи технологічний.

ХОО ПП «УДАР Віталія Кличка»


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон