У Генічеській громаді приготували солодощі для діточок з інвалідністю

Генічеськ, солодощі, діти
День Святого Миколая - одне з найулюбленіших та найочікуваніших свят діточок. Воно наповнене дивами та безмежним добром. Подарунки є невід'ємною частиною святкування Дня Святого Миколая. Малеча заздалегідь мріє про них. А особливої уваги потребують діти з інвалідністю.
Незадовго до свята за кошти благодійної організації "Благодійний фонд Альберта Черепахи" були придбані солодкі подарунки для малечі з інвалідністю, яка проживає на території Генічеської громади.
Виконавчий директор фонду Дар'я Євстратова передала пакунки з ласощами директору Генічеського районного товариства інвалідів Юрію Тарану та представниці правління цього товариства Валентині Твердохліб, які розповсюдили їх серед підопічних зазначеної категорії.
За словами Юрія Івановича, діти були дуже раді подарункам. У їхніх очах горіли щасливі вогники. Тож, з Днем Святого Миколая! Бажаємо добра і любові, миру і щастя, здоров'я і гармонії, родинного добробуту та незгасного світла радості в житті!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон