"Наш край" ініціював законопроєкт щодо першочергового забезпечення теплом соцоб'єктів

наш край, забезпечення теплом
Народні депутати України від політичної партії «Наш край» Андрій Деркач і Сергій Шахов підготували законопроект, згідно з яким теплопостачанням, в першу чергу, мають забезпечуватися соціальні об’єкти.

«На трьох державних ТЕС знаходиться сумарно 123,2 тисячі тон при мінімально допустимих 227,6 тис. тон. Фактичний запас вугілля не досягає мінімального необхідного рівня на жодній із державних ТЕС», - зазначає в своєму телеграм-каналі Андрій Деркач.

Тож, у такій ситуації, народні обранці ініціювали внесення правок до Закону України «Про теплопостачання».

Відповідно до законопроекту, у разі запровадження обмежень теплопостачання, постачання теплової енергії в першу чергу йде на потреби установ охорони здоров'я, освіти, дошкільних закладів, об'єктів житлово-комунального господарства та населення.

«Якщо влада вкотре не здатна підготувати країну до зими, то, як мінімум, має налагодити безперебійне теплопостачання до соціальних об'єктів», - підсумовує Андрій Деркач.

Прес-служба партії "Наш край"
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон