Поліція замість швидкої допомоги

херсон, швидка, поліція
Після заяв Президента про загрозу його владі, Херсонська обласна рада прийняла рішення про передачу станції екстреної швидкої допомоги Управлінню Національної поліції в Херсонській області. Питання надання медичної допомоги хворим людям відсунуто на другий план. В пріоритеті - підтримка силових структур, які мають завзято захищати існуючу владу.

Замість того, аби вирішувати питання скорочення медичних закладів і обмеження права на отримання медичної допомоги, Херсонська обласна рада терміново зібралася на сесію, щоб швидко передати станцію екстреної швидкої допомоги поліції. А зараз, коли закриваються лікарні та амбулаторії, навантаження на станцію швидкої допомоги збільшиться в рази! Особливо в період пандемії. Нагадаю, що Херсонська область першою зайшла в червону епідеміологічну зону. У нас високий рівень смертності людей, тому що ми не можемо вчасно надати хворим екстрену медичну допомогу.

Депутати від "Батьківщини" не голосували за це рішення.




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон