Компанія "SOCIO STREAM" оприлюднила соцопитування жителів 184 виборчого округу

Херсонщина, вибори, соціологія
Соціологічна компанія «SOCIO STREAM» оприлюднила соціологічне опитування жителів 184 виборчого округу, де 31 жовтня відбудуться довибори у Верховну Раду.

Респондентам поставили питання «Якби в найближчу неділю проходили вибори народного депутата по вашому округу, за кого б ви проголосували?».

На першому місці – кандидат від партії «Слуга народу» Сергій Козир. За нього готові віддати голоси 40,2% тих, хто визначився та прийде на дільниці. На другому – кандидат від партії «Партія Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» Геннадій Лагута. За нього готові проголосувати 28,3% респондентів, які мають намір йти голосувати. На третьому місці – кандидат від партії «Європейська солідарність» Ігор Йосипенко. У нього 11,5% голосів опитаних. Четверте місце у Ігоря Токовенка, кандидата від партії «Народовладдя», з 4,1%. П’яте – у Катерини Одарченко, кандидата від партії «Національна платформа», з 3,4%.

Також соціологи опитали жителів округу, за яку партію вони віддали б свій голос, якби у наступну неділю відбулися довибори у Верховну Раду?

Перше місце у «Слуги народу» з 28,2% голосів тих, хто визначився та прийде на дільниці. На другому місці – партія «Нам тут жити» з 26,4%. На третьому – «Європейська солідарність» з 9,6%. Четверте місце – у партії «Опозиційна платформа «За життя» з 8,5%. П’яте – у партії «Батьківщина» з 8,1%.

Також 92,6% респондентів відповіли, що знають про те, що 31 жовтня на окрузі відбудуться проміжні вибори.

Соціологічне дослідження проводилося з 18 по 20 жовтня 2021 року на території 184 виборчого округу з центром у Новій Каховці. Опитано 2500 респондентів віком від 18 років методом особистого інтерв’ю (face-to-face). Статистична похибка (з вірогідністю 0.95) не перевищує 2,0% для показників близьких до 50%.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон