Сергій Козир: Херсонщині потрібні нові робочі місця з привабливими умовами праці

Херсонщина, Козир, робота
"Херсонщині потрібні нові робочі місця з привабливими умовами праці. Для цього мають створюватися нові підприємства, отже нашому регіону потрібні інвестиції. Так ми зупинимо відтік людей за кордон», – вважає кандидат у народні депутати по 184 округу від партії «Слуга народу» та голова Херсонської ОДА Сергій Козир. Це один з найголовніших пунктів передвиборчої програми кандидата.

Для створення нових робочих місць на Херсонщині Сергій Козир пропонує максимально сприяти місцевому бізнесу, щоб він вкладав сюди гроші; залучати інвестиції, обсяг яких в 2022-2023 рр. має зрости на 30%. Також кандидат виступає за будівництво переробних підприємств, що створить близько 20 тис. робочих місць та пропонує співпрацю із закордонним бізнесом, що принесе багатомільйонні інвестиції.

Від рівня розвитку харчової та переробної галузі, стабільності функціонування залежить стан економіки, продовольча безпека та рівень життя населення регіону. Херсонщина – одна з провідних областей України по виробництву сільськогосподарської продукції, в тому числі овочевої. 21 підприємство займається виробництвом крафтової продукції: м’ясної, консервної та кондитерської галузей.

«Переробка є для Херсонської області пріоритетним напрямком, адже ми маємо сировину, яку можемо використовувати. Це сприятиме створенню нових робочих місць, гальмуванню відтоку молоді з населених пунктів та збільшенню надходжень до бюджету», – переконаний Сергій КОЗИР.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон