Геннадій Лагута побажав жителям Херсонщини мирного неба і Божої благодаті

Лагута, свято, побажав
Оскільки14 жовтня – не просто дата в календарі, це день, який символізує традиції українського народу, незламність визволителів рідної землі та національного духу оборонців.

- Адже саме сьогодні Україна відзначає три важливі для нашого народу події - свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Козацької слави та День захисника України!

День захисника так символічно відзначається разом із православним святом, бо у різні часи нашої історії Покрова Пресвятої Богородиці вважалась берегинею українських військових, яка надавала їм сил у боротьбі з ворогом.

Захисники України – це люди, які ризикуючи своїм життям, йдуть захищати рідну країну та свій народ. Це ті, у кого поняття честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – на першому місці.

Від себе особисто хочу побажати нашим захисникам міцного здоров’я, незламної волі, наснаги. Нехай у ваших серцях завжди буде любов та шана до нашої України, кордони якої ви так мужньо відстоюєте. А Покрова Пресвятої Богородиці завжди береже вас та захищає від ворожої кулі!

Мирного неба і Божої благодаті! Зі святом!, - побажав усім Геннадій ЛАГУТА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон