Сергій Козир: Розвивати треба кожну громаду, а не лише великі міста та містечка.

Козир, громада, розвиток
Питання капітального ремонту місцевої амбулаторії, підвищення зарплати медичним працівникам, водозабезпечення та ремонт доріг обговорили під час зустрічі з жителями сіл Кочубеївка та Орлове, - розказав кандидат у народні депутати Сергій Козир:



- Важливо, що жителі цих сіл бачать зміни, які наразі відбувають в області, зокрема у дорожній інфраструктурі. На території Кочубеївської ТГ розташовано понад 50 км доріг загального користування місцевого значення і майже всі вони потребують ремонту.

Велися роботи з експлуатаційного утримання на дорогах Орлове-Іванівка, Краснівка – Пригір’я, Кочубеївка – Давидів Брід та Микільське – Кочубеївка. На наступний рік заплановано провести капітальний ремонт дороги Орлове – Іванівка на ділянці 0-6 км.

Важливі теми порушували і у с. Орлове, серед них проблема із водопостачанням. Також треба вирішити ситуацію із ремонтом даху місцевого будинку культури. Наразі вже розроблено проєкт, я особисто сприятиму, аби ремонт розпочався якнайшвидше.

Дійшли спільної думки, що розвивати треба кожну громаду, а не лише великі міста та містечка. У команді Президента за таким принципом і працюємо, - запевнив Сергій КОЗИР.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон