У Новій Каховці оновлюють дитячі майданчики

Нова Каховка, майданчик, діти
Все задля усмішок дітей! У Новій Каховці на подвір'ї багатоповерхівок, що по вулиці Перемоги, 20, 22, 26 оновили ще один дитячий майданчик.


Чимало молодих сімей з маленькими дітьми, які проживають у цих будинках, ще на початку літа звернулися до Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" з проханням організувати для малечі місце для дозвілля. В липні був заключений договір, ще кілька місяців чекали на виготовлення та поставку спецзамовлення.

І ось нарешті відбулося довгоочікуване відкриття! Свято вдалося на славу: музика, розважальна програма, солодка вата та повітряні кульки - все аби порадувати молоді родини!


Відтепер існуючий майданчик не впізнати, адже його оновили яскравими, сучасними, безпечними ігровими елементами - це дитяча гірка та пісочниця, що закривається.


" Ми прагнемо аби наші діти зростали в гідних та комфортних умовах. І окрім навчальних закладів та гуртків необхідно звертати увагу на їх дозвілля!

Такі ігрові майданчики нададуть можливість малечі проводити більше часу на свіжому повітрі. Дитинство має бути яскравим, веселим і головне безпечним!",- голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон