"Наш край" вимагає від Уряду вже на найближчому засіданні знизити тарифи на газ та тепло

Наш край, партія, тарифи
Партія «Наш край» вимагає від уряду негайно ухвалити рішення про зниження тарифів на газ для населення. Українці не мають обирати між заплатити за комуналку та збільшити статки олігархів чи купити поїсти.

Попри обіцянки влади на початку своєї каденції знизити тарифи на комунальні послуги та енергоносії – ціни на них тільки зростають.

З 1 січня ціна газу зросла від 14% – до рекордних 10-11 грн за куб. Тепло подорожчало до 50%, скасовано пільгові тарифи на електроенергію.

Стрімке та непомірне зростання тарифів поставило українців на межу виживання. Саме тому наприкінці грудня “Наш край” ініціював сесії місцевих рад щодо зниження тарифів, які відбуваються зараз по всій країні. Люди втомилися чекати активних дій від уряду та перекривають траси у низці областей.

Уряд має, не зволікаючи ані дня, вже на найближчому засіданні ухвалити рішення про зниження тарифів на газ та тепло. Цього вимагають люди і цю вимогу підтримує партія «Наш край». Українці не мають платити за комунальні послуги за грабіжницькими цінами. Тарифи на газ, тепло та інші енергоносії мають бути економічно обґрунтованими.

ПП "Наш край"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон