Олешківська міська рада збирається працювати для людей чи зводити політичні рахунки?

Олешки, міськрада, Потоцький
Таким питанням задався депутат Олешківської ОТГ Павло Потоцький, який надає правову оцінку проектам рішень новообраної Олешківської міської ради:

- Після отримання проекту рішення міської ради "Про створення Комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)", який не має нічого спільного з нормами чинного законодавства, мене не полишають думки - навіщо створювати нікому не зрозумілу установу, у якої не має майна, юридичної адреси, керівника та фахівців, які можуть виконувати визначені Положенням закладу завдання?

Може хтось гадає, що Олешківська міська влада дбає про людей? Можу з впевненістю сказати, що всі підводні каміння щодо створення цього закладу не мають нічого спільного з турботою про людей, а знаходяться на багато глибше.

Справа в тому, що такий комунальний заклад, вже дуже давно створено - це Олешківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олешківської районної ради.

Тобто це заклад територіальних громад району, у якого є майно, є матеріальна база, є керівник і є фахові працівники, які знають свою справу. В цьому я впевнився коли обіймав посаду голови Олешківської районної ради. В умовах децентралізації, цей заклад найближчим часом буде передано Херсонською районною радою - Олешківській міській раді разом з працівниками та майном.

Але чинну Олешківську міську владу це не влаштовує. Краще придумувати різні незаконні "схеми" про створення незрозумілих установ, які жодного зиску нікому не принесуть, а лише щоб звести рахунки зі своїми політичними конкурентами.

В мене виникає питання, Ви йшли на вибори, ви перемогли, яка Ваша мета? Зводити рахунки з політичними конкурентами у яких інші політичні погляди ніж у Вас?

Вважаю, що вся ця незрозуміла абракадабра із створенням установи нерозривно пов'язана з керівником комунального закладу Олешківський територіальний центр соціального обслуговування Олешківської районної ради - Косенко Світланою Петрівною, яка не розділяла політичних поглядів нинішньої влади.

Але, я вважаю, що як керівник Косенко С.П. знаходиться саме на своєму місці і фахово вже майже десять років виконує свою роботу. То чи можна переслідувати людину по політичним мотивам? Вибори вже давно позаду, громада чекає на покращення життя, а не політичних розбірок.

Чим ви вихваляєтесь? Тим що зводите рахунки з політичними опонентами? Тим що звільнили начальника земельних ресурсів? Який наступний ваш подвиг? Звільнення двірника на житлоселищі? Бо більше не має чим похизуватись?

Я звертаюся до своїх колег депутатів Олешківської міської ради не брати участі у прийнятті таких сумнівних і незаконних рішеннях ради, адже саме Вашими руками нічого позитивного не створюється, а лише зводяться особисті рахунки з політичними опонентами, які є фахівцями своє справи і не один рік виконували цю роботу!, - вважає Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон