Юрій Ошурко: "Завжди знаходжуся там, де потрібна допомога"

Ошурко, вибори, за майбутнє
Активна життєва позиція – ось що об’єднує кандидатів у депутати від політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» із села Олексіївка, Голопристанського району.

Головною метою нині є покращення рівня життя людей, особливо сільської громади, вважає корінний житель Олексіївки Юрій Ошурко. Завжди відкритий до людей та їхніх проблем Юрій Ошурко працює в Олексіївській ЗОШ – вчителем фізичної культури та Захисту Вітчизни. Вчитель - методист, має вищу кваліфікаційну категорію. Відзначився активною життєвою позицією. У 2014 році за його ініціативи було створено Громадську організацію з охорони громадського порядку та Державного кордону «ПЛАСТ» Олексіївської сільської ради, сам є головою цього формування.

Одним з перших проявив ініціативу взявши участь у активній фазі стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля — 2020». Разом із військовослужбовцями Юрій Ошурко відпрацював захоплення плацдарму та форсування водної перешкоди, а також подолання її по понтонному мосту. По закінченню масштабних навчань, представник «ЗА МАЙБУТНЄ» отримав грамоту за вагомий внесок у зміцненні територіальної оборони.

«Завжди знаходжусь там, де потрібна допомога – пожежа, обрив ліній електропередач та ін. Тому намагатимуся відстоювати потреби кожного мого односельця, адже дотримуюсь свого життєвого кредо – «Живу для всіх - як мати научила», - говорить Юрій Ошурко.

Організатор багатьох сільських та районних змагань, тренер волейбольної команди Юрій Ошурко у першу чергу переймається молодіжними проблемами села. Каже, утримати молодь від переїзду до міста, дуже складно. Чимало розумних та перспективних просто не хоче лишатися в селі, через низький рівень заробітних плат.

«Забезпечивши село робочими місцями, цю проблему можна здолати. Адже чимало хто виїздить за кордон і отримує 15-16 тисяч, які, можна заробити і вдома», - переконаний Юрій Ошурко.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон