В'ячеслав Ільченко: Чужих дітей не буває

Ільченко, діти, УДАР
На фото зліва на право: Ігор Брагінець, В’ячеслав Ільченко, Микита Тютюнник, Ігор Логвиненко

Сталевий зовні – чутливий всередині. Саме так можна описати В’ячеслава Ільченка – кандидата в депутати Херсонської обласної ради від політичної партії УДАР Віталія Кличка.

Не зважаючи на міцний характер, його слабкістю і водночас мотивацією є діти. Він постійно допомагає дітям-сиротам, дітям, чиї батьки загинули під час виконання бойових завдань у зоні ООС. Продовжувати благородну справу планує надалі, адже не може миритися зі страшними умовами, у яких живуть хлопці та дівчата у дитячих будинках.

Головне кредо В’ячеслава по життю: «Чужих дітей не буває». Тож першочерговим своїм завданням вважає зробити все можливе, аби підростаюче покоління отримало гідні, безпечні та комфортні умови проживання у нашому регіоні.

Все своє життя В’ячеслав працює в системі охорони та безпеки. Навіть доводилося власним тілом прикривати людей від куль.

Чоловік планує розвивати спортивну галузь на Херсонщині. Хоче започаткувати безкоштовні заняття для жінок з рукопашного бою, щоб прекрасна половина людства могла дати відсіч будь-якому прояву насильства.

Ще одним завданням В’ячеслав ставить перед собою створення в області дієвого антирейдерського комітету. Це питання є вкрай актуальне на сьогодні, оскільки «махінації» на Херсонщині процвітають у багатьох галузях.

Йти у політику вирішив також заради доньки. Вона, каже чоловік, його гордість та крила, переможниця багатьох чемпіонатів з кіокушин карате.

Яскравим прикладом управлінця для В’ячеслава є лідер політичної партії УДАР – Віталій Кличко. Він продемонстрував, що людина, яка значний відрізок життя присвятила спорту, змогла досягти змін в столиці і підтвердженням тому є позитивні відгуки киян.

В’ячеслав вірить, що у командній роботі разом з УДАРівцями, вдасться зробити Херсонщину, якою будуть пишатися!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон