Євген Криницький: Ми будемо в трійці лідерів на виборчих перегонах!

Криницький, УДАР, вибори
Команда УДАР Віталія Кличка на Херсонщині готується до жовтневих виборів 2020 року. На зборах обласного осередку УДАРівці визначилися з кандидатами у депутати всіх рівнів: в обласну, міські, районні та селищні ради.

На перемогу у місцевих виборах претендуватимуть більше 500 кандидатів. Один із них – відомий на Херсонщині освітній діяч, директор департаменту освіти і науки Херсонської ОДА (2015-2019 роки), діючий депутат Херсонської обласної ради Євген Криницький.

Однією з улюблених цитат кандидата є висловлювання класика: «Все, що потрібно для тріумфу зла – це щоб хороші люди нічого не робили».

За словами Євгена Криницького він разом з командою справжніх професіоналів, порядних і чесних людей готовий завдати «злу» відповідного УДАРУ та сфокусуватися на відновленні економіки та розвитку Херсонщини.

«Ми однозначно йдемо на вибори! І не лише брати участь, але й перемагати на виборах 25 жовтня 2020 року. Віталій Кличко постійно говорить : «Менше політики – більше професійності і реальних справ».

Наші кандидати – це ті професіонали, добрі, чесні, порядні люди, які йдуть змінювати не лише свою домівку чи громаду, а в цілому Херсонську область. Сьогодні з нами зібралися представники різних галузей: педагоги, медичні працівники, ветерани ООС, економісти, бізнесмени, працівники культури. Ми висуваємо більше 500 кандидатів до рад різних рівнів.

Ми є силою порядних людей, які йдуть перемагати. Також хочу відмітити, на сьогоднішній день за різними експертними оцінками, за нашу партію проголосувало б від 7-9% виборців. Дякую всім нашим громадянам, які підтримуватимуть партію УДАР на місцевих виборах. І хочу сказати одне, що ми будемо, як мінімум- в трійці лідерів на цих виборчих перегонах.

Впевнено йдемо до перемоги. Наша мета – наші заможні громади. Дякую всім і – до перемоги!»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон