Андрій Гоголев: Перемога буде за нами!

Гоголев, УДАР, кандидати
Херсонська обласна організація політичної партії УДАР Віталія Кличка рішуче вступила у передвиборчі перегони та висунула більше 500 кандидатів на місцеві вибори.

Таке рішення було ухвалено членами партії під час зборів 17 вересня 2020 року. Лідером єдиного списку кандидатів у депутати обласної ради було обрано Андрія Гоголева – кандидата біологічних наук, директора аграрного комплексу «Терра Тарса Україна».

Своє цінності Андрій Гоголев вирішив відстоювати разом командою однодумців від політичної партії УДАР Віталія Кличка:

«Ці вибори повинні стати вирішальними в розвитку нашої держави. Ми більше не зможемо звинувачувати попередню владу в тому, що нас не влаштовує в Україні, і, безумовно, в нашій області. Рішення всіх проблем ляже на наші плечі. Успіх і процвітання Херсонщини залежатиме від того, як ми будемо збирати податки, створювати робочі місця і розвивати свою територію.

Хочу, щоб кожен виборець свідомо поставився до вибору кандидата, оскільки місцева влада прийме на себе відповідальність за розвиток освіти, медицини і, найголовніше, – оборони і безпеки нашої держави. Наша Херсонщина – прикордонна область, тому безпека і оборона буде залежати повністю від того, яка буде місцева влада.

У будь-якій справі дуже важливо мати лідера, і він в нас є – це Віталій Кличко. Ми всі бачимо, як він відданий людям та Україні!

Я приєднався до партії УДАР, адже мета цієї партії – побудувати незалежну державу для своїх дітей і поліпшити життя кожного українця.

Я, Андрій Гоголєв, напередодні свого 60-річчя вирішив змінити своє життя. Замість спокійних і розмірених буднів, я йду в боротьбу і закликаю всіх до перемоги! Перемога буде за нами!”

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон