Від партії УДАР на посаду мера Херсона висунули Сергія Дудку

Херсон, мер, УДАР
Вчора, 17 вересня 2020 року в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гончара відбулися збори Херсонської обласної організації політичної партії «УДАР (Український Демократичній Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

До заходу долучилися члени партії і її прихильники, представники громадських організацій та ЗМІ. На засіданні було ухвалено програму партії та список кандидатів, які візьмуть участь у чергових виборах 25 жовтня 2020 року.

На посаду кандидата міського голови Херсона від політичної партії УДАР Віталія Кличка було висунуто успішного бізнесмена Сергія Дудку. За його словами, команда ударівців прикладе максимум зусиль для того, щоб створити місто, яким будуть пишатися.

Сергій Дудка, кандидат на посаду міського голови Херсона від політичної партії УДАР Віталія Кличка: «Наша команда, яка складається з професійних людей, докладе максимум зусиль для розбудови Херсона.

Більшість із нас ніколи не була в політиці, але ми щодня створюємо нові робочі місця, розвиваємо наше місто та сплачуємо податки. І ми жадаємо, щоб ці податки використовувалися ефективно

Ми йдемо виправляти помилки, так званих, «крєпких хозяйствєніков», які вже багато років при владі! Як каже лідер партії УДАРу Віталій Кличко: «Більше справ, менше політики». Вірю! Разом ми зможемо досягнути успіху! Херсон стане містом, яким ми будемо пишатися!».
ХОО ПП УДАР Віталія Кличка

Довідково: Сергій Дудка є засновником найбільш потужної мережі фітнес-клубів «Домінант» у Херсоні. Рік тому заснував підприємство, метою якого є вирішення проблеми з відходами. На разі, проєкт активно втілюється у життя. Одружений, виховує двох дітей.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон