Віталій Булюк: Представники "Нашого краю" йдуть працювати, а не ділити владу

Булюк, Наш край, конференція
Сьогодні ми провели конференцію Херсонської обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ", на якій презентували свою команду, - повідомив лідер обласної організації партії Віталій БУЛЮК:

- На конференцію Херсонської обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ" приїхали майже 200 учасників, які представили всю нашу область.

Вважаю, що ми зібрали професійну команду. Від «НАШОГО КРАЮ» на вибори в місцеві ради Херсонщини йдуть 45 керівників медичних установ, 55 директорів навчальних закладів, підприємці, аграрії, управлінці та топ-менеджери.

Фактично, у нас є всі фахівці з ключових напрямків роботи життєдіяльності області. Ми висуваємо 29 кандидатів на голову ОТГ, 64 кандидати до Херсонської обласної ради, 321 в райради. Усього – 1352 досвідчених та професійних людей.

Попереду відповідальна і непроста робота. Адже місцеві вибори - це не про політику, це про роботу. Скликання, що добігає кінця показало, що представники «НАШОГО КРАЮ» не приходять займатися політиканством в радах, ми працюємо, а не ділимо владу.

Серед знакових на Херсонщині постатей, які будуть обиратися в місцеві ради від нашої політичної сили - Сергій Рибалко, Іван Гончарський, Олександр Синенко, Геннадій Гомон, Алла Кордік, Ірина Сокур, Микола Дмитрук та інші особистості.

На вибори до місцевих рад політична партія «НАШ КРАЙ» йде з програмою «12 кроків розвитку рідного краю», де охоплено всі сфери нашого з вами життя, - повідомив Віталій БУЛЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон