За підтримки Ігоря Колихаєва розпочалися курси для медпрацівників херсонських комунальних закладів

медпрацівники, колихаєв, курси
В цьому році ми особливо усвідомлюємо, наскільки пріоритетна сфера охорони здоров’я в цілому і важливою є кваліфікація лікарів. І хоча медицина прогресує, 2020 рік дав урок, який зажадав переглянути свої пріоритети і дати високу оцінку роботі і самовідданості медпрацівників, йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.

Важливими є і кваліфікація лікарів, і сучасне обладнання, і умови перебування хворих у лікарнях. Ці складові забезпечують ефективну роботу.

У Херсоні чудові лікарі, яких треба підтрімуваті и допомагаті їм робити таку необхідну для суспільства справу – захищати здоров`я людей. Ігор Колихаєв дбає про лікарів комунальних установ, у яких немає можливості практикуватися на дорогому обладнанні та сучасних тренажерах. Разом з Олексієм Германом, медичним директором медичного центру «Taurt Medical» ініційовано програму підвищення кваліфікації медичних працівників херсонських комунальних медустанов на базі Центру «Taurt Medical».

Міська влада не повинна залишатися осторонь від розвитку сфери медичних послуг. Безумовно, потрібно розвивати матеріальну базу комунальних медичних установ, але не менш важливо враховувати і прагнення інвесторів розвивати приватні сучасні медичні центри.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон